Titanenstrijd met Atlas Lions

De vorige keer dat we Atlas Lions in de competitie tegenkwamen hadden we niet zoveel in te brengen. Hoewel we destijds lang aan elkaar gewaagd waren, walste ze in de tweede helft over ons heen en verloren we met 4-12. In dat opzicht hadden we wat goed te maken, maar tegen dit kaliber tegenstander is dat niet vanzelfsprekend.

Een wedstrijd waar van tevoren werd gedacht dat het mooi zou zijn als we de schade beperkt konden houden werd al snel de juiste richting op gekanteld door een mooi ingeschoten 1-0 van Daniël. Een score die wel even op het scorebord zou blijven staan. Echter kwam Atlas terug met twee doelpunten en mochten wij weer aan de bak. Een grote kans was er toen er we een penalty kregen door een handsbal. Echter wist Bart het net niet te vinden.

Toch wisten we even later de 3-2 te scoren, maar de blijdschap duurde niet lang want Atlas zette de score weer snel op 2-5. Maar het slotoffensief was voor ons. Na de 3-5 (die Daniël van Dean stal)  waren we los en rolde we door tot een 6-5 eindstand. Een welverdiende overwinning met als basis een ongekende teamspirit.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *