Prosu sponsort een mooi bedrag

We hebben een financiële injectie gekregen van het in Dronten gevestigde Prosu. Dankzij een donatie van 500 euro kunnen we nu beschikken over verschillende nieuwe voetbal-accessoires. Nadat we vorig jaar in het nieuw gestoken waren door hoofdsponsor Flevonautica, beschikken we nu ook over nieuwe spelerstassen, ballen en bidons.

Wij zijn voor Prosu een ideale kans om maatschappelijke betrokkenheid in de regio te benadrukken. Wij hope natuurlijk met de nieuwe middelen te zorgen voor lijfsbehoud in de competitie. Momenteel hebben we met 9 punten voldoende marge met de degradatiezone.

Drie mooie punten

Het mocht even duren maar de drie punten zijn weer eens binnengehaald. In een spannende wedstrijd tegen DJED konden we het spel eindelijk weer eens domineren zoals we al langere tijd proberen.

Doelpunten waren er voor Dean (2), Sem, Marco en Daniel. Dean scoorde dit seizoen al zes keer en heeft daarmee zijn meest succesvolle seizoen tot heden. Sem staat op een mooi aantal van 18 en voor Daniel was het zijn eerste doelpunt ooit. Marco slaan we over want er was geen noemenswaardig iets te bedenken over zijn doelpunt.

Met deze overwinning staan we op 9 punten, waardoor we een gat slaan met de onderste drie teams en voorzichtig naar boven kunnen kijken.