Derby tegen Speerstra

Voor de 11e keer in de geschiedenis mochten we aantreden tegen Speerstra. Met een knappe 8-6 overwinning mochten we de zevende keer met de winst van het veld stappen. En nu het seizoen bijna ten einde komt, kunnen we rustig aan terugkijken op een mooi jaar.

Maar eerst de wedstrijd tegen Speerstra. Een wedstrijd waar Daniël weer van zich liet spreken door dit seizoen voor zijn vierde hattrick te tekenen. Met die drie goals kruipt hij ook dichter bij Sem (die er slechts een maakte), als het gaat om de topscoorderstitel dit seizoen. We vinden Sem nog op de eerste plaats met 27 doelpunten, maar Daniël staat met 22 stuks niet op een onoverbrugbare afstand.

Verder werden de doelpunten gelijkmatig verdeeld. Alle veldspelers die mee deden konden een doelpunt bijschrijven. Opmerkelijk was de goal van Jordan, aangezien dit zijn eerste voor AIFC is.

De overwinning tegen Speerstra betekend ook dat we de vierde plaats veilig hebben gesteld. We kunnen niet meer achterhaald worden, maar een plek stijgen is ook niet meer mogelijk.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *